top of page

Нагорода до 30 - річчя Незалежності України - ювілейний пам'ятний орден "Незалежна Україна"

Пам’ятний орден «Незалежна Україна» був вручений Любові Миколаївні Барабаш 24 серпня 2021 року Лиманським міським головою Олександром Вікторовичем Журавльовим під час урочистостей до Дня народження України. Ця нагорода багато про що говорить: про визнання нашої директорки як високої професіоналки у галузі освіти, про велику пошану до її творчої плідної праці, про захоплення нею як неординарною особистістю, про любов до прекрасної душею людини.
Доля Любові Миколаївни назавжди вплетена барвистими нитками в долю рідної Шандриголівської школи та освіти Лиманщини. Наша керівниця не раз підкреслює у розмові: «Мені доля подарувала велику радість у житті: працювати за покликом душі та бути директоркою найкращої школи на Землі». І це не бравада слів, не фальшивий пафос, а щире зізнання залюбленого у свою роботу серця! Вона – лідерка, яка за період керування закладом зуміла осучаснити школу! Її власний приклад – це найкращий стимул для того, щоб інші хотіли працювати творчо, натхненно, з мудрим вогником у душі. Так і має бути!
Ми пишаємося своєю керівницею і хочемо встелити її Зоряний Олімп шквалом компліментів, непідкупно щирих і цілком заслужених!


bottom of page