top of page

Педагогічний олімп України

Для того, щоб оцінити та розкрити вміння, таланти, професійність педагогів України, висловити їм повагу та глибоку вдячність, Інститут проблем виховання НАН України, УІВЦ «Галактика» та Спілка освітян України за підтримки та участі Офісу Президента України, Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, департаментів та управлінь галузі, 29 січня 2021 року провели церемонію нагородження переможців національного проєкту «Педагогічний Олімп України». Захід відбувся у Будинку офіційних прийомів ДУС Офісу Президента України міста Києва.

Визнання у проєкті отримала заступниця директорки Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ірина ГРИНЬКО, яку було відзначено Почесною грамотою та нагрудним знаком «Почесний педагог України» за вагомий внесок у розвиток національної системи освіти. Досягнення, професійні успіхи педагогині представлено в книзі «Педагогічний олімп України».

Щиро вітаємо Ірину ГРИНЬКО та педагогічний колектив Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з високою нагородою своєї заступниці.







bottom of page