top of page
Пошук

“Живі, поки пам’ятаємо!”

29 серпня, у День пам’яті про загиблих захисників України, шкільна громада збирається разом задля вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та висловлює слова гордості та подяки всім захисникам, які мужньо боронять нашу землю та свободу!

Окрім виховних годин здобувачі освіти відтворюють символ цієї трагічної дати – сонях.

Сонях — це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України. З чорним, як українська земля, зернятком, що обов'язково проросте, бо українці й далі будуть відроджуватися, скільки б не намагалися їх знищити.

Фотовиставка «Вічна слава героям!» http://surl.li/kpcli

Тематична добірка поробок «Вклоняємось героям» http://surl.li/kpcly

Виставка малюнків «Сонях пам’яті» http://surl.li/kpcmp

Веб-виставка світлин, створених за допомогою ШІ «Квітка пам’яті» https://jamboard.google.com/d/1OZbVGzc2Q9DThoxxHFnY8DRatnQQUWDaZfZLr-ZZf1U/edit?usp=sharing

Вчителем предмету «Захист України» Миколою БАРАБАШЕМ разом з учнями 11 класу проведений захід до Дня пам’яті загиблих захисників України, під час якого мова йшла про наших захисників, хто ціною свого життя відстоює Україну, її волю, державність, незалежність.

Вчитель історії Лариса ШАРОВА, яка взяла участь у заході зазначила, що Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.

З метою осучаснення розуміння явища війни та обізнаності про її причини, види і мотиви, розширення уявлень про міжнародні заходи щодо правил і звичаїв ведення воєн і захисту жертв, формування загальнолюдських і національних демократичних цінностей, зокрема толерантності, патріотизму, активної громадянської позиції, готовності захищати Батьківщину, учасники заходу переглянули відеофрагменти “Що таке війна?”



bottom of page