top of page
Пошук

З Днем працівників освіти!

День працівників освіти щорічно відзначають в першу неділю жовтня. У 2023 році дата святкування припадає на 1 жовтня.

Живе музикант у акордах, Які на концерті зіграв, Спортсмен видатний у рекордах, Хірург – в тих, кого врятував,

Художник живе у картинах, Живе астроном у зірках… А вчитель, він, мабуть, єдиний – У наших серцях і думках.


28 вересня, напередодні Дня вчителя, освітяни, здобувачі освіти та їх батьки зібрались разом на онлайн просторі та переглянули відеотрансляцію обласного свята до Дня працівників освіти «Учитель – не професія, це доля». Також у межах заходу відбулося урочисте нагородження кращих педагогів відзнаками Міністерства освіти і науки України, облдержадміністрації та департаменту. Серед таких педагогів – директор школи Барабаш Любов Миколаївна та вчитель початкових класів – Сиротенко Світлана Миколаївна! Щиросердечно вітаємо їх та зичимо невичерпної енергії, натхнення, здоров’я та підкорення нових вершин!

Цього ж дня відбулося також міське свято освітян, куди були запрошені педагоги нашої школи, які отримали почесні грамоти від управління освіти молоді та спорту: Барабаш Л.М., Гринько І.М., Малікова К.О., Кузнецова О.В., Сиротенко С.М., Головчанська Т.О., Артеменко К.О., Новіков І.А., Ведь С.В., Штепа О.П. та Погорєлов О.М.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулась директор Шандриголівського ліцею – Любов БАРАБАШ. Світлана СИРОТЕНКО презентувала авторську поезію «Душа України», а здобувачі освіти ОКП с. Рубці своїм музичним номером «Ми з України» іще раз довели, що українці сильні та незламні!

О 15:00 шкільна родина знову зібралася разом на загальношкільному святі «З Днем вчителя!». Для тих у кого не було змоги доєднатися до зустрічі доступне покликання на запис свята - https://www.youtube.com/watch?v=g3A-ysU3r_Y&feature=youtu.be

Тож, запрошуємо всіх охочих до перегляду!

Зі святом!



bottom of page