top of page
Пошук

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ!

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення.

Національна гвардія України як окрема силова структура існувала з 1991 по 2000 рік.

У 2014 році після початку військової агресії РФ проти України Нацгвардію відновили як військове формування на базі МВС України. До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверенітет.

До Дня Національної гвардії України для здобувачів освіти 8-11 класів вчитель предмету «Захист України» Микола БАРАБАШ та вчитель історії Лариса ШАРОВА організували засідання дискусійного клубу «Шлях мужності і слави», а заступник директора з виховної роботи Катерина МАЛІКОВА інтерактивний захід - «Національна гвардія України – гордість моєї країни» для учнів 1-7 класів.

Національна гвардія у складний для України час в перших рядах відстоює незалежність, територіальну цілісність та недоторканість України. Перед Нацгвардією завжди стоять найскладніші й надважкі завдання, тож внесок кожного гвардійця в наближення Перемоги над російським агресором – безцінний.

Пишаємося й віддаємо шану воїнам, які сьогодні протистоять ворогу на передовій.

Низько схиляємо голови перед тими, хто поклав своє життя за волю і незалежність народу.

Слава Україні! Героям слава!


bottom of page