top of page
Пошук

ЗАВЕРШИВСЯ IV ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХІМІЇ

Завершився IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, який вперше було організовано у дистанційному форматі. 26 кращих юних хіміків 11 класу з усієї України взяли участь у цих престижних інтелектуальних змаганнях.

Випускниця 11 класу Шандриголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, учасниця відбіркових зборів - Лілія САЄНКО була запрошена до участі у IV етапі олімпіади з хімії на Всеукраїнському рівні.

До своєї Всеукраїнської олімпіади Лілія йшла майже п‘ять років, коли перейшла до 7 класу та почала вивчати новий, надзвичайно цікавий предмет - хімію. Саме тоді в неї зародився інтерес до цієї природничої науки, яка вивчає речовини та їх перетворення.

Крок за кроком, переходячи з класу в клас поринала у царину Хемі: виконувала практичні роботи, проводила наукові лабораторні дослідження, результати яких представляла під час участі в обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Далі, переможна участь у Всеукраїнських інтернет-олімпіадах з хімії, Всеукраїнській олімпіаді «Крок до знань» у номінації «Хімія», Всеукраїнському турнірі юних хіміків імені В. В. Скопенка тощо.

Починаючи з 8 класу переможниця ІІ міського етапу, ІІІ обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, учасниця відбіркових зборів щодо підготовки до IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Участі в олімпіаді з хімії на Всеукраїнському рівні перешкодив запроваджений карантин. І ось, нарешті, Лілія САЄНКО, дівчинка з невеликого села Шандриголове, що на Лиманщині, учасниця IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, складних та водночас важливих змагань. Важливих тому, що цьогорічні олімпіади є справжнім випробуванням не тільки знань, творчості та кмітливості, а ще й стресостійкості, витривалості і незламності. Тому, що в надскладний час для нашої України, кожен учасник доводив, що українці - нескорена нація!

Вітаємо Лілію САЄНКО та її ментора Тетяну Олександрівну ГОЛОВЧАНСЬКУ з перемогою, адже участь у олімпіаді такого високого рівня - це вже перемога! Ми пишаємося наполегливістю Лілії та бажаємо здійснення найзаповітніших мрій!



bottom of page